Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden ǀ Verzending NL €2,95 / BE €5,95 ǀ Gratis vanaf EUR 50,-

Belangrijk; je herinneringen niet vergeten

Wat is jouw kostbaarste bezit? Voor mij zijn het mijn herinneringen aan belevenissen, belangrijke mensen in mijn leven en mijn jeugd. Maar ook herinneringen aan levenslessen zijn van enorme waarde.

Het herbeleven van herinneringen is fijn. Ik vind het geweldig om samen met mijn vriendinnen te lachen over onze studententijd of met nostalgie terug te denken aan mijn kindertijd. Door de foto’s zwijmel ik nog vaak weg over de reizen die ik heb gemaakt.

Daarnaast is het voor mij is het van belang om niet te vergeten wat mijn doel is. Een ‘reminder’ aan mijn doel geeft mij een dagelijkse dosis motivatie.

Naarmate de tijd verstrekt kunnen herinneringen vervagen of denk je minder vaak aan belangrijke momenten in het leven dan je zou willen. Hoe fijn is wanneer iets of iemand je herinnering weer levendig maakt of houdt?

Quote armbanden helpen mij herinneringen op te helderen. Telkens wanneer ik de armband ’Dream, Believe, Achieve’ zie, realiseer ik mij weer dat ik mijn dromen waar kan maken door er zelf in te geloven. En natuurlijk door aan mijn doelen te werken. De armband 'Don’t Worry, Be Happy' laat mij de relaxte sfeer van de stranden in Ecuador herbeleven. Op het moment dat ik 'Choose Joy' draag, herinner ik mij dat alles in het leven draait om vreugde. Wat een rijkdom zit er in mijn hoofd!

Welke herinneringen wil jij nooit meer vergeten? Hoe hou jij deze herinneringen levendig?

Laat een comment achter

Naam .
.
Bericht .

Please note, comments must be approved before they are published

Social Proof