Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden ǀ Verzending NL €2,95 / BE €5,95 ǀ Gratis vanaf EUR 50,-

Kortingsactie Internationale vrouwendag! + Wees lief voor jezelf

Be kind to yourself.  En vooral op Internationale Vrouwendag wat dit jaar op donderdag 8 maart valt. Om deze dag te vieren geef ik alle vrouwen een 15% korting op alle MindPiece armbanden! Gebruik bij de checkout kortingscode: VROUWENDAG. Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met vrijdag 9 maart.

Hoe kun je lief zijn voor jezelf op Internationale vrouwedag? Hierbij 5 dingen die je voor jezelf kan doen:

  • Neem de tijd voor een uitgebreid ontbijt. En als je geen tijd hebt, maak dan toch iets speciaals voor het ontbijt. Een croissantje uit de oven. Of maak een mooie acai-bowl. Je kan ook alvast een voorproefje op Pasen nemen met een eitje bij het ontbijt.
  • Lach eens naar jezelf in de spiegel. Geef jezelf een knipoog. Vaak kijken we ontzettend ernstig tijdens het make-upen of wanneer we onze haren stylen. Ik merk zelf dat ik vaak frons tijdens mijn ochtendrittueel voor de spiegel. Niet meer doen! 
  • Doe vandaag dingen die ECHT belangrijk voor je zijn. Je kan ervoor kiezen om op je werk dingen op te pakken die bijvoorbeeld strategisch of op langere termijn van belang zijn in plaats van je laten opslokken door de dagelijkse werkzaamheden. Of misschien wil je vandaag eens even ME-time nemen. Neem een dag vrij en ga lekker naar de sauna en lees een inspirerend boek.
  • Trakteer jezelf op een gezellig avondje met vriendinnen. Ga lekker uiteten, naar de film of ga bij elkaar op bezoek voor een kop thee of koffie. Gezelligheid gegarandeerd. 
  • Ga voor het slapen op je rug liggen en leg je handen op je buik. Adem 8x diep in zodat je je ribbenkast voelt uitzetten en de ademhaling naar je buik voelt gaan. Er wordt gezegd dat wanneer je dit elke dag doet je, zelfliefde groeit.

Er zit vast wel iets bij dat je voor jezelf kunt doen op Internationale Vrouwendag. En vergeet niet die mooie MindPiece armband te bestellen nu je 15% korting krijgt.

                     

Laat een comment achter

Naam .
.
Bericht .

Please note, comments must be approved before they are published

Social Proof