Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden ǀ Verzending NL €2,95 / BE €5,95 ǀ Gratis vanaf EUR 50,-

Nieuw en gezellig verkooppunt Poush

Tijd voor een klein feestje, want MindPiece armbanden liggen nu ook bij de nieuwe PoushStore in Katwijk. Een heerlijke plek voor inspiratie.

Modern, verrassende labels en producten met een verhaal zijn kenmerkend voor het concept van Poush. De net geopende concept store ligt in het winkelhart van de badplaats Katwijk op een unieke locatie, aan een gezellig plein met terrassen en winkels.  

De hele collectie van MindPiece is aanwezig dus keuze genoeg om ook voor jou een passende armband te vinden.

Ik wens Poush succes met de nieuwe winkel en kijk uit naar verdere samenwerking. Waarbij ik wil zeggen dat er geen twijfel is over het succes van de nieuwe winkel. Poush heeft namelijk al 3 andere concept stores namelijk in Wassenaar, Noordwijk en Den Haag.

Vraagje aan mijn klanten

Een vraag aan mijn klanten en andere MindPiece geinteresseerden: hebben jullie nog leuke gezelige winkel in gedachten als fysiek verkooppunt voor MindPiece armbanden? Zo'n plek waar je graag komt dus denk aan kledingboetiekjes, concept stores, cadeauwinkels etcetera. Plaats een reactie op deze post of stuur me een berichtje met jullie ideeën: anita@mymindpiece.nl  

Liefs, Anita

Laat een comment achter

Naam .
.
Bericht .

Please note, comments must be approved before they are published

Social Proof