Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden ǀ Verzending €2,95 of gratis vanaf EUR 50,-

Waarom MindPiece armbanden?

Waarom MindPiece?

Net als iedere vrouw worstel ik met kleine tegenslagen en soms ook met grotere. Die tegenslagen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Ik heb mij niet laten verzwakken door de storm, maar ik heb mijn wortels dieper laten groeien net zoals een boom. Moeilijke momenten en situaties hebben mij geleerd dat een positieve mindset mij verder brengt dan langdurige negatieve emoties zoals het kwijtraken van het geloof in goede resultaten. Ik wil wel meegeven dat het hebben en tonen van verdriet, angst en boosheid niet verkeerd is.

Een positieve mindset is hard werken. Als mens zijn we snel geneigd om negatieve gedachten toe te laten. Daarom zijn reminders, gemotiveerde mensen om je heen en inspiratiebronnen belangrijk.

Dagelijkse positieve reminder

Op een dag besloot ik een reminder te kopen die me er dagelijks aan herinnert positief te blijven ‘to keep on going’. Ik heb net zolang gezocht totdat ik een armband vond waarin een mooie boodschap is gegraveerd: Dream, Believe, Achieve. Voor mij heel toepasselijk.

Wanneer ik niet zo lekker in mijn vel zit, helpt een blik op de armband mij weer in de goede richting. En het werkt voor mij als dagelijkse reminder. Hoe fijn is dat?

Ik ben erg enthousiast over deze armband en ik weet dat dit type reminder andere vrouwen ook zou kunnen helpen. Daarom is MindPiece als concept ontstaan. Hoe leuk zou het zijn om verschillende quotes te kunnen aanbieden? Een paar weken na mijn aankoop heb ik de eerste armbanden laten produceren met quotes die mij raken.

Verschillende quotes

Momenteel zijn er 15 verschillende quotes beschikbaar. Deze wil ik graag uitbreiden zodat je veel meer keuze hebt uit quotes die precies bij jou passen. Hiermee wil ik vrouwen ondersteunen die positief in het leven willen staan zodat zij kunnen genieten van het leven, durven te dromen en uitdagingen aangaan ondanks de tegenslagen die zij ondervinden.

Op dit moment draag ik vaak de armband “Make it happen”. Ik ben tegen veel obstakels aangelopen, maar uiteindelijk staat mijn online shop er toch.

Embrace your story. De wereld is zoveel lichter als je positief in het leven staat!

Liefs,

Anita

2 comments

  • Mooie simpele gouden armband met een sterke boodschap. Ik kan mij daarom voorstellen dat een blik op het sieraad voldoende is om je als vrouw een boost te geven :)

    Armband boodschap
  • Vind de reminder die ik draag I can and I will super. Ik kijk ook inderdaad vaak er naar en zal alles overwinnen met deze armband!!!

    Tina

Laat een comment achter

Naam .
.
Bericht .

Please note, comments must be approved before they are published

Social Proof