Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden ǀ Verzending €2,95 of gratis vanaf EUR 50,-

Let's get this party started!

Yes, de knoop is doorgehakt!  We gaan ervoor. We gaan veel ladies blij maken. Armbanden klaar voor verzending, check. Webshop opgezet, check. En nog 1001 punten, check. 

Waarom MindPiece? Dan moet ik terug naar de bron en dat ben ik zelf.

Een vrolijke meid. Tenminste, voor de buitenwereld. Alhoewel positief ingesteld, worstel ik met kleine tegenslagen, maar ook met grotere zorgen. Eigenlijk ben ik een stiekem een gewone vrouw. 

Ondertussen accepteer ik, leef ik, geniet ik, droom ik en doe ik. Met vallen en opstaan dus.

Mijn positiviteit krijg ik door op Pinterest te wijsheden te lezen, boeken te lezen die me inspiratie geven, te dromen en om me te omgeven met positieve motiverende mensen. Door al deze inspiratie en motivatie ben ik MindPiece begonnen. Deze positive vibes wil ik graag doorgeven aan andere vrouwen.

Mijn doel is om vrouwen te ondersteunen die positief in het leven willen staan zodat zij kunnen genieten van het leven, durven te dromen en uitdagingen aangaan ondanks de tegenslagen die zij ondervinden.

Dat doe ik door ze een handvat aan te bieden in de vorm van een dagelijkse reminder: een MindPiece armband.

Embrace your story. De wereld is zoveel lichter als je positief in het leven staat!

Liefs,

Anita

2 comments

  • Mooi geschreven Anita! Jij bent zeker een inspirerende vrouw en kan ieder ander ondersteunen om positief in het leven te staan. Je gaat je eigen weg en doet wat je leuk vind, je geniet van het leven en durft uitdagingen aan te gaan. Ik ben trots op jou, hoe jij je leven leeft aan de andere kant van de wereld. En dat je dit nu ondersteund door andere vrouwen ook een handvat te bieden onderstreept hetgeen waar jij voor staat, positiviteit en genieten! Zet ’m op met MyMindPiece!

    Nicole Matijssen
  • Mooie site, mooie armbanden!! Heel veel succes met de webshop!!
    ???

    Alexia

Laat een comment achter

Naam .
.
Bericht .

Please note, comments must be approved before they are published

Social Proof