Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis* ǀ Lage verzendkosten NL: EUR 1,95 ǀ Gratis verzending vanaf EUR 50,-

Privacy beleid

MindPiece Privacy Verklaring
Hier vind je de privacy verklaring van MindPiece.Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijkegegevens om wordt gegaan die worden verzameld door MindPiece. Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.


Inleiding
In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.


MindPiece
Je leest op dit moment de privacy verklaring van MindPiece. MindPiece is een online webshop dat zich richt op de verkoop van sieraden. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door MindPiece verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door MindPiece, neem dan gerust contact op!


MindPiece
Kaya Panlefi 3, Willemstad Curacao
085-002 15 69
info@mymindpiece.nl
KVK:143787

Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door MindPiece. Deze worden hieronder toegelicht.


01. Het versturen van nieuwsbrieven. MindPiece stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op het delen van informatie. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van MindPiece of wanneer je een order plaatst. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om je af te melden voor nieuwsbrieven. Daarnaast vragen we om je inschrijving te bevestigen.


02. Bestelling plaatsen. Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij een bestelling plaatst via de website zodat we contact met je kunnen opnemen over de voortgang van je bestelling.


03. Analytics. De website van MindPiece verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.


Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is voor het afwikkelen van jouw bestelling.


Ontvangers
De gegevens die MindPiece ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:


01. ActiveCampaign. De nieuwsbrieven worden verzonden met ActiveCampaign. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen ActiveCampaign.


02. Google. De e-mail van MindPiece wordt gehost bij Google. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Google.


03. Shopify. De website en back-ups van de website worden gehost via Shopify. Gegevens die jij achterlaat op de website van MindPiece zijn op de servers van Shopify.


Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door MindPiece, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.


01. Het versturen van nieuwsbrieven. Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in ActveCampaign. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@mymindpiece.nl.


02. Contact opnemen. Op het moment dat je contact opneemt met MindPiece via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.


03. Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.


03. Orders. Jouw orderhistorie wordt minstens 7 jaar bewaard, omdat MindPiece dat wettelijk verplicht is voor de belastingdienst.


Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door MindPiece of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar MindPiece. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.


Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van MindPiece prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.


Rechten
01. Recht op inzage. Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij MindPiece vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar MindPiece. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.


02. Recht op rectificatie. Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door MindPiece. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.


03. Recht op overdracht. Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij MindPiece opgeslagen liggen, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient MindPiece al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.


04. Recht op wissen van gegevens. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij MindPiece vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.


05. Recht op het indienen van een klacht Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat MindPiece niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.


06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar). Wil jij niet dat MindPiece jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@mymindpiece.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren

07. Recht uitzetten cookies. MindPiece maakt gebruik van een cookiebanner zodat je de cookies kunt weigeren. Daarnaast kan je via de browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


Plichten
MindPiece verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten van MindPiece via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan MindPiece het betreffende product niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met MindPiece met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.


MindPiece behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer MindPiece dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van MindPiece te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.


info@mymindpiece.nl
MindPiece
Kaya Panlefi 3, Willemstad Curacao
085-002 15 69
KVK:143787